Burak Yılmaz Lille / Burak Yılmaz, Lille'e 1 Puanı Kazandırdı | Ulusal Gündem / Sparta prag'ın golünü 71'de ladislav krejci attı.

Burak Yılmaz Lille / Burak Yılmaz, Lille'e 1 Puanı Kazandırdı | Ulusal Gündem / Sparta prag'ın golünü 71'de ladislav krejci attı.. Reims ile oynanan maçta takımının golünü atan bamba'ya asist yapan 35 yaşındaki futbolcu sosyal medyada en çok. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Dakikada kenara gelirken, yusuf yazıcı da aynı dakikada oyuna. Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Lille'e galibiyeti getiren golü jonathan bamba atarken, golün pasını da burak yılmaz verdi. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Maça hızlı başlayan brest, ilk yarıda 27 dakikada üç gol buldu. 8 maçta 4 gol mücadelenin geri lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı.

Burak Yılmaz Lille ile uyuştu!, 2020 | Lille, Futbolcular ...
Burak Yılmaz Lille ile uyuştu!, 2020 | Lille, Futbolcular ... from i.pinimg.com
Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti. Lille'de yusuf yazıcı ve zeki çelik' de forma giyiyor. Dakikada burak yılmaz sahneye çıktı ve lille adına eşitliği yakaladı. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Lille taraftarı seninle gurur duyuyor, burak! ifadelerine yer verildi.

8 maçta 4 gol mücadelenin geri lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90.

Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Lille, burak yılmaz transferini resmen açıkladı. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Fransa ligue 1 ekiplerinden lille, beşiktaş'ta forma giyen burak yılmaz ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Dakikada kenara gelirken, yusuf yazıcı da aynı dakikada oyuna. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Haftasında burak yılmaz'ın asist yaptığı maçta lille, st. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu.

Fransız kulübü, milli golcüyle 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Yeni transfer burak yılmaz, 64. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Sparta prag'ın golünü 71'de ladislav krejci attı. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan.

Info FF - Transferts - Mercato : Lille s'active sur Burak ...
Info FF - Transferts - Mercato : Lille s'active sur Burak ... from medias.lequipe.fr
Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Burak yılmaz, lille formasıyla avrupa kupalarında gol atan en yaşlı oyuncu oldu (35 yaş 141 gün). Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. (lille osc won the match and burak yılmaz received a 7.4 sofascore rating). Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Fransız kulübü, milli golcüyle 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti.

Burak yılmaz, lille formasıyla avrupa kupalarında gol atan en yaşlı oyuncu oldu (35 yaş 141 gün).

Maça ilk 11'de başlayan burak yılmaz 79. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Maça hızlı başlayan brest, ilk yarıda 27 dakikada üç gol buldu. Yeni transfer burak yılmaz, 64. Dakikada kenara gelirken, yusuf yazıcı da aynı dakikada oyuna. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Burak yılmaz, lille formasıyla avrupa kupalarında gol atan en yaşlı oyuncu oldu (35 yaş 141 gün). Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. Fransız kulübü, milli golcüyle 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Konuk takımda ondrej celustka çift sarı karttan atıldı. Lille, burak yılmaz sayesinde son 32 turuna geçti. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Türkler uçuruyor lille'in şu ana kadar en golcü iki oyuncusu yusuf yazıcı ile burak yılmaz olurken bu ikiliyi 5 golle jonathan. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı.

Burak Yılmaz, Lille'de ne kadar kazanacak?
Burak Yılmaz, Lille'de ne kadar kazanacak? from cdn.haber.com
Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Sparta prag'ın golünü 71'de ladislav krejci attı. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Maça ilk 11'de başlayan burak yılmaz 79.

Haftasında burak yılmaz'ın asist yaptığı maçta lille, st.

Dakikada kenara gelirken, yusuf yazıcı da aynı dakikada oyuna. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Fransa ligue 1 ekiplerinden lille, beşiktaş'ta forma giyen burak yılmaz ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, fransa ligue 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya vardı! Haftasında burak yılmaz'ın asist yaptığı maçta lille, st. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Yeni transfer burak yılmaz, 64. Burak'ın transfer haberlerinin çıkmasının ardından menajeri ali egesel de bir sosyal medya hesabından burak yılmaz. 8 maçta 4 gol mücadelenin geri lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis.

Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken burak yılmaz. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama